Använd det du har April, Vecka 3

Eh.. Vad hände? Jag har inte gjort mycket alls den här veckan. Dels har jag haft en del foton att jobba med, dels har jag haft JÄVLIGT ont i skräpiga kroppen och då fungerar inget. Men jag har i alla fall fått gjort lite smått. Gills att pärla förresten? För det har jag gjort med både barn och vänner :)


Enklast möjliga..

 

 

Vändsydd med ordning och reda..

 

 

Dom vann nog BARA för att jag gjorde den här den em ;)

 

 

 

 

 

Vi använder sådana här som glasunderlägg här hemma så det görs nya undan för undan. Den sista på bilden ligger och torkar efter en limmning. Tänkte mig inte för och använde olika sorters pärlor, så de smälte inte ihop. Sur blev jag, men en liten papplapp och lim senare så fungerar den :)

 

 

 

 

 

Jag har faktiskt virkat ett par babyconverse också.. Men JÄVLA SKIT vad det inte fungerar. Antingen blir det inga fler sådana i detta hus (har provat två olika mönster) eller så lär jag hitta på ett eget som jag begriper mig på. Hur som haver får ni inget bildbevis på dessa tossor eftersom de helt sonika åkte i soporna och ligger nu under ett lager spagetti med köttfärssås..

 

Det blev verkligen ingen produktiv vecka detta, men det är ju en vecka kvar så kanske bot och bättring till nästa söndag? Lovar inget, just nu bestämmer skräpiga kroppen över mig istället för tvärtom.

 

Ps. Jag har tittat in hos er andra, även om jag inte lämnat något spår efter mig. Ni är så DUKTIGA!

#1 - - Cecilia:

Jag får alltid spader på pärlorna, de bara sprätter omkring! :-(

Gulliga puderpuffar!