Spel området:

... Det känns lyxigt att få spela teater i sådan underbart vacker miljö som ju Oslättfors består av. Jag ska absolut ta med mig lilla kameran och ge mig ut på foto-safari när tid finnes. Skit vad sur jag är över att inte äga en systemkamera. Dumma ekonomi att inte räcka till! Mobil-kameran vill ändå visa upp detta:





Första repetitionen (mitt tredje rep totalt) ute såg ut så här:


"Lufsen, Gustav, Kim, Ingmar och Virena.."


"Malte och Hjördis (och Ingmar igen)"

Och här kommer läktare och scen stå om ca en månad:


Vi fick ge oss lite tidigare än tänkt med torsdagens repetition då regnet blev lite väl efterhängset. I morgon bitti är det dags igen så håll tummarna för kanon väder!

I dag är det alltså dags för avslutnings-fest med revyn. Jag önskar att min mage mådde bättre bara. Det absolut jobbigaste med de perioder när magen är så här är att hela allmänntillståndet påverkas. All energi bara sugs ut ur kroppen och jag känner mig alldeles slak. Men det så klart.. När man inte får behålla något man äter kan man väl kanske inte bli något energi knippe heller. Killa gav mig en karta magtabletter för ganska länge sedan. Dom har jag snålat rejält med så jag har en par kvar. Ska ta en sådan till kvällen så jag får behålla maten som äts på festen.

I går blev det en sådan här i alla fall:



Jag tror att även J måste ha blivit nöjd med den för han tog ett foto :)  Nu är det väl bara två gaddningar kvar att fixa då.. Eller kanske tre för jag råkade visst bli lite, en smula bara, sugen på att göra en på handleden också.. Snart är det julgrans-varning hos Whiskey ;) Jag piercade ju mig i läppen med för drygt en vecka sedan..

I torsdags slängde mor plötsligt till mig texten till Countdowns begun och sa -Här ta en stämma! Och det gick faktiskt ganska lätt. Kändes det som. Hoppas det går lika lätt i morgon också då avslutnings-rocken beger sig..

Nu ska jag gå och övervaka sonens sockerkaks-bakande. Vi föräldrar är ombedda att baka en varsin sådan till barnens cabarré som har premiär på tisdag. Men min äldsta älskar att få göra sådana här saker så det får jag ju uppmuntra i allra högsta grad.

*So long, så länge*