Fo & lite annat:

.. I går var jag med familjen och firade min mormors mor som fyllde 95 år i veckan. Det blev middag och tårta på Bk, och meningen var att jag skulle knäppa både släkt-foton och ett nytt 5-generationers foto, det senaste knäppte vi ju när min äldsta kom till världen för snart 11 år sedan. Dessvärre förstod sig inte familjen på kameran så 5-gen fotona blev suddiga. Mycket synd. Familjefoton knäppte jag dock och några innan vi började äta. Och självklart ett på födelsedagsbarnet, så håll till godo gott folk, här kommer det ett foto på mammas mormor <3

2010-02-27


*kärlek*

Jag kanske borde lämna ut bloggadressen till eventuella framtida friare, så vet de på ett ungefär vad de har att vänta sig till ålderns höst. Själv tycker jag att hon ser fruktansvärt bra ut, jag menar 95 år herregud!

Annars så har jag skottat snö som vanligt. Och i går kväll var det väldigt surt att lägga sig må jag säga, jag hade ju bara några få varv kvar på min tub, men skulle ju upp tidigt så där låg den, ofärdig på köksbordet och hånlog mot mig:

Men garnet såg i alla fall ut att räcka..

 

Och det gjorde det! Så i morse stickade jag till fingrarna brann (emellan det att jag eldade så det brann i pannan med) så jag skulle bli klar till det var dags att åka på den första träffen med Oslättfors dramatörerna. Och klar blev jag, och invigd blev den:

 

 

Så himla mjuk och gosig!

 

Med mig till repetitonen tog jag mammas garn, hon vill ha en till sådan där lösstickad krage som jag gav henne i julklapp (och även en till Linn senare när hon fyllde år). Men det blev inte mycket stickat av får jag säga, vi läste igenom hela manuset :) 40 repetitoner har vi att se fram emot innan premiären efter midsommar. Tur att det är sportlov nu bara så jag får vila lite.

 

Jag är så himla trött :/ Behöver sova massor. Och i morgon behöver jag inte kliva upp förrän barnen håller på att frysa ihjäl sig. Fast sen måste jag in med ved, så nu får det vara uppehåll i snöandet några dagar så jag hinner i kapp lite.

Lille sonen vill ju ha byxor sydda med så klart. Äldste går nöjd runt i sina, han trivs i dom och bättre betyg än så kan inte jag få :)

 

Satan! Pannan kokar!

 
1 vecka..