När jag hade lyckan att få..

...Fotografera en helt ljuvlig liten Freja och dessutom fick testa en del av mina handarbetade alster blev jag väldigt glad. En del av dessa plagg har du redan sett här på bloggen, men nu får du se dem med en liten inuti :) Och efter det kommer det några ny-sydda alster utan bebis i :)
 
 
 
Jag passade på att testa den lurviga blöjbyxan <3
 
 
Och ett hårband <3
 
 
 Mössan och det matchande blöjskyddet :)
 
 
 Den rosa cocoonen om någon ens minns den ;)
 
 
 Kronan har du sett förr, men byxorna är faktiskt ett återbruk av en tröja som jag slängde ihop i all hast inför fotosessionen. Det skapade mersmak, vilket bevisas längre ner i detta inlägg :)
 
 

Fler bilder på sötaste Freja kommer att komma upp på Adorepic för den nyfikne :)
Som sagt jag fick en enorm mersmak av att återbruka den där tröjan, speciellt när resultatet i all sin enkelhet blev helt bedårande som prop i studion.
Jag var några hårstrån ifrån att gå igenom min garderob och sätta saxen i samtliga av mina tröjor men jag lyckades hejda mig. Jag påbörjade en byxa till dock och den blev färdig först igår. Och jag började i Maj. Så då förstår du hur sakta det går ibland och hur mycket annat som alltid kommer emellan. Men igår blev det ett litet set färdigt till studion och det ser ut såhär:
 
 
 Ett par newbornbyxor med mössa och hårband, mjukt persikafärgat.
 
 

Faktum är att jag har lagt beslag på några tröjor som kommer att sys om vid tillfälle. Jag håller dessutom på med att gå igenom mina tyger och ibland slutar jag rensa och syr istället. Ingen bra kombination då rensandet plötsligt går väldigt långsamt men.. Det är ju roligt att skapa!
 
 
Av en mjuk tunn jersey blev det ett newbornset om en byxa och en mössa.
Båda med råa kanter.Byxorna knyts i midjan (ingen resår).
Till salu för 150:- + porto.
 
 
 
 En vinröd byxa med virkad kant i bensluten, knyts i midjan (ingen resår) 
samt ett hårband som knyts i nacken.
Storleken på det här setet ligger på ca 0-3 månader och är till salu för 100:- + porto.
 
 

Ja, det var allt jag hade att bjuda på idag det. Jag har fler projekt på gång såklart. Men jag verkar ju inte blogga ofta, det hinns inte riktigt med. Så vem vet när jag dyker upp nästa gång? Inom kort hoppas jag :)
Ha en fortsatt trevlig sommar så länge <3
 
 
Lämna kommentar publicerat i Allmänt, Fotograferat, Handarbete;
Taggar: Babymössa, Blå, Blöjskydd, Foto, Foton, Fotorekvisita, Handgjord, Hemgjord, Hårband, Newbornbabyphotoprops, Newbornmössa, Photoprops, Sytt, Virkad, handarbete, Återbruk