Fototriss-Dubbel:

..Är veckans tema hos Fototriss. Det här tyckte jag var klurigt, men till slut fick jag nöja mig med bilder på hemmaplan, jag orkar inte ge mig iväg ut på någon fotosafari tyvärr.

 

 

Den här kräver kanske lite förklaring, två skor med dubbelknut :p

 

 

Så där ja, då blev man med den här veckan också, det trodde jag inte :)

Spinnhandböcker på svenska:

... Verkar stört omöjligt att få tag i, jag har letat igenom stort sett alla bokhandlar på nätet utan lyckat resultat. Engelska finns det en uppsjö av däremot. Men köp en på engelska då kanske du tänker nu. Och det skulle jag ju gärna ha gjort. Men det är något fel med mig. Jag kan inte läsa en bok som kräver så mycket koncentration för jag har ingen. Också därför jag inte kan följa ett stickdiagram. Eller titta på tv, jag hänger inte med i handlingen för jag glömmer vad som hänt från den ena gången till den andra. Som sagt det är något underligt fel på mig.

Vad jag däremot upptäckte i en av butikerna på nätet var en bok om hur man gör sina egna sexleksaker. Jag bara gapade av förvåning. Under kategorin "Hobby&Fritid", undermeny "Handarbete-övrigt" poppade den upp. Nog för att onani är handarbete men ändå...???
Och nej, jag köpte den inte.

I dag på förmiddagen var jag på den första repetitionen till rockshowen. Vi fick skriva positiva saker om varandra på en lapp som satt på var persons rygg. Så här ser min lapp ut:

 

En liten egokick sådär på söndag förmiddag var ju inte fel att få uppleva (speciellt  inte då jag hade ägnat morgonen åt att gråta). Det ser ut som att jag kanske får med ett nummer i år också, jag som inte ens hade tänkt skriva något, men vem kan hejda den ruljansen i huvudet när kreativiteten vaknar till liv? Vi får se vad det blir av det hela. Första numren har vi fått idag och jag ska bla vara häxa, trevligt värre för då behövs det ju inte ens kostym ;)

 

Nej nu ska jag leta vidare i bokhyllorna på nätet, och skohyllorna med för den delen. Äldsta sonen hade str 36 på skor i juni, nu har han huxflux gått upp till str 40!! Dessutom ska jag spåna på veckans fototriss som handlar om dubbelt. Svårt. Klurigt. Jag kanske får backa på att vara med denna gång.

 

*So long, så länge*

Hormon Guiden:

Hormon Guiden

Kvinnor kommer att förstå det här!
Män borde lägga det på minnet!


Varje kvinna vet att det finns dagar i varje månad när allt en man behöver göra är att öppna truten för att riskera sitt liv! Detta är en liten behändig guide som borde vara lika vanlig I plånboken som körkortet; varje äkta man, pojkvän, fästman, manlig arbetskamrat eller annan anhörig borde ha en sån här I sin plånbok!


FARLIGT


LITE SÄKRARE


TROLIGTVIS SÄKERT


TOTALT SÄKERT


Vad blir det till middag?


Kan jag hjälpa till med middagen?


Vart skulle du vilja äta middag?


Här, ta lite vin...


Tänker du verkligen ha det där på dig?


Wow, du ser verkligen bra ut i brunt!


WOW! Kolla på dig!


Här, ta lite vin…


Vad är du så upprörd över?


Kan det tänkas att vi kanske överreagerar?


Ta min lönecheck.


Här, ta lite vin…


Borde du verkligen äta det där?


Du vet, det finns massor av äpplen kvar.


Vill du ha lite choklad till det där?


Här, ta lite vin...


Vad har du GJORT hela dagen?


Jag hoppas att du inte överansträngde dig idag.


Du ser alltid jättebra ut i den där morgonrocken!


Här, ta lite vin...

 

Det här fick jag i ett mail för ca 6 månader sedan och jag tyckte att det passar ju bra så här mitt i min pms-period att lägga ut den på bloggen.

För egen del struntar jag i vinet, men var tusan är min choklad???