Snabbvirkat:

En mössa till newbornfotografering och ett par små tossor av restgarn blev snabbvirkat förra veckan. Den här veckan är jag överallt. Stickar, virkar, fotograferar. Har ont. Är ledsen. Tur att man har så bra hobbys, sådana som gör att man läker inifrån :)
 
 
En hätta med öron på.
 
 
Virkade tossor..
 
 

Nu borde man nog sova lite kanske, som normalt folk. Om jag nu bara kunde komma på hur man gör.. Nejdå, jag ska inte vara så negativ. Det är bara kväll och jag har ont blues som nynnas på just nu. Jag har faktiskt haft en toppenfin dag.
Hunden snarkar.. Hm.. Han bryr sig då inte om smällare den inte. Tur det. Jag hörde många hundar skälla och gnyla när det smällde som mest här på kvällen. Nu är det VÅR. Helt officiellt ;)
 
 
 

Jag har varit på dop:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En riktigt festlig tillställning med trevligt umgänge. Det blir ju så sällan man ses, du vet, hela familjen samtidigt.
Det var mysigt. Och det blev många foton tagna. Men när man inte vet riktigt för vilka det är okej att visas upp på nätet.. Får du hålla tillgodo med lite bilder på dukat bord :)
Om du tycker om hästar ska du gå in här och titta på lite foton från idag. Har haft en fin dag i stallet. Synden straffar sig själv så nu har jag satans ont. Det får det vara värt!