Det kom saker emellan:

På söndag kväll virkade jag på i samma takt som kvällarna före det.
Och då stannade döskallesjalen vid läggdags på 4 nya ögon:
 
 
Döskallesjalen på söndag kväll..
 
 
Men sedan tog det tvärstopp. På måndagen var vädret fint så jag var ute och krattade lite. Varför i hela fridens namn det inte blev något virkat av den kvällen vet jag inte, antagligen så hade jag väl alldeles för ont i kroppen.
Tisdag morgon tiiiidigt (före tuppen och då är det olidligt tidigt) vaknade jag av en sjujäkla magkatarr.
Och sedan har jag legat som ett fån med antingen 1) en varm vetekudde på magen 2) en varm kurrande katt på magen. På tisdag eftermiddag släpade jag mig dock ner i studion en sväng och tog några foton på min väninna.
Igår var jag till läkaren med min son och tog ett ekg. När det var klart och jag kom hem tänkte jag att jag skulle virka för att lugna mitt egna hjärta som varit lite väl orolig för gossen. Men nä.. Det blev inte mycket gjort. Ett varv bara.
 
Idag har jag krattat lite, men det var blött i marken så det var inte roligt. Så därför har jag ägnat dagen åt att virka.
 
 
Fem nya ögon på döskallesjalen..
 
 

Det ser mer ut som en liten slamsa nu eller hur? En aning svårt att spänna ut med händerna som ska hålla i telefonen som ska knäppa kortet som ska laddas upp till datorn (osv). Det rättar nog till sig vid blockningen sedan. Men den lär ju bli färdig först också. Varven börjar bli lite längre nu och äter garn. Kommer garnet att räcka ångesten börjar göra sig påmind ;) Det kommer att behövas åtminstonde en rad skallar till. Nåväl, något varv till ska jag väl hinna med innan kvällen (och garnet) är slut.
2 kommentarer publicerat i Handarbete
Taggar: Döskallesjal, Virkad, Virkat, handarbete, virkat