Full rulle!

Verkligen full rulle.
Vi (chefen och jag) har börjat putta lite på bollen så att den börjat gunga lite. Den får ju inte börja rulla alltför fort innan allt är färdigt.
 
Hur som haver, för en vecka sedan ändrade jag min arbetstitel till "Fotograf & fotoassistent".
Och har tagit klivet in i studion.
Vi fixar med hemsidan och jobb-bloggen (ja, alltså chefen gör allt jobbet och jag nickar och ser glad ut) så snart kanske du slipper se alla foton här på bloggen. Och allt åtegår till den normala handarbetsbloggen, med lite foton bara ibland. Om du har tur alltså ;)
 
Det jobbas också konstant, har en massa obetalt jobb att fixa. Men det kommer surt efter då kroppen tar stryk. Mycket stryk..
En del av vecka 28:s (och ett från vecka 29, fler kommer på det sedan) utomhusfotografering såg dock ut såhär:
 
 
 
Det är foton från både arbetstid och fritid, om du undrar ;) Några till då:
 
 


 

Y-player fodral:

Ett till alltså. Bonusbarnet skaffade ju också sig en y-player och ville ha ett fodral. Så det blev ett sådant, lika enkelt som det förra. Flyter lite segt mellan inläggen här, men det beror på fullt upp med annat (förklaring följer i nästa inlägg). Här kommer iaf fodralet, och med det vill jag också passa på att berätta att det nu är ytterliggare 1 nystan garn mindre i samlingen :)
 
 
Grön&turkos :)
 
 

Ett blommigt inlägg:

..Jag hoppas att du inte ledsnat på alla blommor? Det är ju, trots den osynliga solen, faktiskt sommar. Och då blommar det. Och då MÅSTE jag fotografera det. Jag tror att det är en sjukdom...
 
Klematis (Jackmanii).
 
 
Rosenskära.
 
 
Praktlysing.
 
 
You tell me.. Jag har ingen aning om vad detta ogräs heter.
 
 

Det kommer garanterat att bli fler blommor på bloggen. Jag törs lova att du inte slipper undan ;)