Spel området:

... Det känns lyxigt att få spela teater i sådan underbart vacker miljö som ju Oslättfors består av. Jag ska absolut ta med mig lilla kameran och ge mig ut på foto-safari när tid finnes. Skit vad sur jag är över att inte äga en systemkamera. Dumma ekonomi att inte räcka till! Mobil-kameran vill ändå visa upp detta:

Första repetitionen (mitt tredje rep totalt) ute såg ut så här:


"Lufsen, Gustav, Kim, Ingmar och Virena.."


"Malte och Hjördis (och Ingmar igen)"

Och här kommer läktare och scen stå om ca en månad:


Vi fick ge oss lite tidigare än tänkt med torsdagens repetition då regnet blev lite väl efterhängset. I morgon bitti är det dags igen så håll tummarna för kanon väder!

I dag är det alltså dags för avslutnings-fest med revyn. Jag önskar att min mage mådde bättre bara. Det absolut jobbigaste med de perioder när magen är så här är att hela allmänntillståndet påverkas. All energi bara sugs ut ur kroppen och jag känner mig alldeles slak. Men det så klart.. När man inte får behålla något man äter kan man väl kanske inte bli något energi knippe heller. Killa gav mig en karta magtabletter för ganska länge sedan. Dom har jag snålat rejält med så jag har en par kvar. Ska ta en sådan till kvällen så jag får behålla maten som äts på festen.

I går blev det en sådan här i alla fall:Jag tror att även J måste ha blivit nöjd med den för han tog ett foto :)  Nu är det väl bara två gaddningar kvar att fixa då.. Eller kanske tre för jag råkade visst bli lite, en smula bara, sugen på att göra en på handleden också.. Snart är det julgrans-varning hos Whiskey ;) Jag piercade ju mig i läppen med för drygt en vecka sedan..

I torsdags slängde mor plötsligt till mig texten till Countdowns begun och sa -Här ta en stämma! Och det gick faktiskt ganska lätt. Kändes det som. Hoppas det går lika lätt i morgon också då avslutnings-rocken beger sig..

Nu ska jag gå och övervaka sonens sockerkaks-bakande. Vi föräldrar är ombedda att baka en varsin sådan till barnens cabarré som har premiär på tisdag. Men min äldsta älskar att få göra sådana här saker så det får jag ju uppmuntra i allra högsta grad.

*So long, så länge*

Kreativ 4:

.. Jodå, lite har jag fått gjort också i dagarna trots eländet runt mig. Jag sydde klart kjolen. Hm.. Nästan. Knappen fattas fortfarande, men den får vänta till det trillar in några extra slantar. Speciellt som jag köpte *harkel* blommor idag.. Kjolen då, så här blev den:

I fuskskinn..
Med skärp eftersom min kropp inte verkar normalt skapt..

Sen så har jag stickat färdigt presenten, äntligen, och den blev så här:


Efter beskrivning i "Sticka i romantisk lantstil"

Bild 2
Och bärs så här..

Bild 3
Eller så här..

Helt har jag inte följt mönstret. Jag har tex stickat med enkel tråd, stickat en rand tre gånger i en annan nyans, lagt på fler maskor på sista ökningen och den är ofrivilligt 4 cm kortare än originalet eftersom mitt garn helt enkelt tog slut. Vilket det antagligen inte gjort om jag inte hade lagt på fler maskor, hehe..
Sen så tänkte jag att den kan hållas ihop med en sådan här:

Ännu en till samlingen..

Jag har också postat mitt "Grisen i säcken"-paket idag och påbörjat en ny stickning, en svart glittrig sak.. Och lämnat iväg sketch-manuset jag skrivit inför helgens blivande avslutningsfest med revyn. Och så tröstade jag själen med att äta thai-mat, umgås med SysterYster och så det där shoppandet av blommor. Vårginst och Salvia *lycka och glädje*

Men.. Magen har brakat ihop. Totalt. Igen. Som alltid när det händer något negativt runt mig. Så drygt, jag blir rent pisst!
Rent kreativt lär det nog bli lugnt några dagar. I morgon ska jag repetera och ha sista sångkursen. På lördag är det avslutningsfest. På söndag är det repetition igen och avslutningsrock *pust* Och min kropp som skriker rätt ut i protest när jag har för mycket kring mig..

*So long, så länge*

Ångest..

..Ångest, ångest.. Svårbotat sk*t.. Men, men som det sades i en revy: "Ta en tablett". Så det ska jag göra. Och sätta mig med barnen och titta på: Vi på Saltkråkan-Visst finns det tomtar. Och kanske sticka lite. Sticka är bra terapi..

Plommon träd i blom..

Vårkrage likaså..

*So long, så länge*