Tomtar -precis lagom till snön.

Vem det nu var som beställde snö redan nu? *blänger lite*
Men det blir fint när det blir vitt.
Och man kan tända ljus inne och bara mysa. *tänker positivt*
 
Så här kommer det alltså två virkade tomtar:
 
Garn "Helen" från rusta och virknål 3,5mm.
 

Den högra kommer från Brittasamis mönster som jag länkat till i ett tidigare inlägg. Den vänstra är frihandsvirkad. Såg sådana tomtar på en gardin. Av allt på denna jord så blev en gardin inspiration till en virkad tomte. Lite mysko kanske? Blir nog någon sådan tomte till faktiskt, det känns då så i alla fall, den gick ju så fort att göra. Jag gillar när det går undan, då slipper jag få dåligt samvete över att jag inte färdigställer i samma hastighet som jag påbörjar nytt.. 
 
Nu håller visst tvättmaskinen på att vandra över till grannen igen, det rungar i hela huset. Bäst att jag går ner och ser till den då.

Sammy Davis

Min 8 veckor gamla kattbebbe. Lite lättare att fotografera en i taget. Ska ge mig i kast med Gosan också. Idag blev det inte av eftersom jag har städat hela dagen. Arbetstränar 15 timmar per vecka och är helt slut av bara det. På fredagarna gör jag ett ryck hemma fast jag inte orkar bara för att känna mig ledig under helgen. Men här kommer två bilder på Sammy <3
 
 
 
 
 
~Go´bit~

Hurra!

För att jag äntligen lyckats få något gjort.
Faktum är att jag för x-antal veckor sedan tänkte; hm.. Ska jag inte göra en 1 1/2 timmes mössa kanske? Men fick för mig att jag skulle göra en fläta nederst istället för vad mönstret sade.
Så det gjorde jag.
Sedan blev den liggandes.
Tills igår när mina kattungar så vänligt hade släpat fram den och tyckt att det var världens bästa leksak liksom.
Då insåg jag att den ju måste bli färdig.
Men jag hade ingen LUST alls att sticka.
Så jag tänkte att jag virkar väl istället då.
Så det gjorde jag.
Tills det plötsligt tog slut på garn.
Dä ä lugnt dä tänkte jag.. För jag har ju ett nystan till.
Tjohopp vad jag bedrog mig det hade jag inte alls det. I alla fall inte ett grått. Men ett vitt. Så då fick det väl bli så då.
 
Mössan i sin helhet..
 
 
Flätan..
 
 

Någon form av barnstorlek är det i alla fall på den. Ikväll tar jag itu med tomten. Min tredje tomte. Dom är ju så fina, efter Brittas mönster. Men nu har jag börjat ledsna faktiskt. Typiskt mig.
 
Hade således sex projekt på gång. Nu är det fem. Innan natten är slut hoppas jag på att det är fyra.
Och om jag ska vara ärlig så finns inte mina ufon med i den listan. För dom är ju ufon och ligger på undantag. Ett tag till..