Lite virkat

Igår virkade jag faktiskt en spiralmössa. Kändes skönt att få något gjort som gick så fort. Fäste trådar gjorde jag idag och nu finns det alltså en julkapp här i huset. Jag ligger lite (!) efter i år får jag erkänna, det blir till att spurta nu..
 
Lite pilligt innan man fick kläm på de där stolparna..
 
 

Idag blev det två armband med pärlor också. Ännu pilligare, hur står ni ut med det, jag höll på att bli galen ;) 
 
Men det är snyggt på armen faktiskt.
 
 

Och häromdagen, i söndags kanske det var? Hm, minns inte.. Så blev det en enkel filt till Gosan som flyttar på lördag.
 
 
 
 
Jag kommenterar dåligt just nu, svarar dåligt på kommentarer också. Men håll ut, jag kommer igen. Har fullt upp hela tiden tycker jag, slänger in något inlägg så här ibland innan det är dags att sova, annars är det mest redigering på kvällarna. Tror dock att det kommer bli lite stiljte med det nu eftersom det går mot jul så DÅ ska jag kämpa ikapp ;)
 
Nu ska jag lägga mig och fundera över julklappsbestyren. Jag växer ifrån det här med jul mer och mer för varje år som går men.. Det kanske vänder.
 

Sammy Davis & Gosan <3

Och även de andra två kattungarna är nu 12 veckor gamla. Idag har jag fotograferat Sammy och Gosan eftersom det blir dom som flyttar först nu i veckan. Ingen av de båda ville ställa upp på bild. Förväntar mig inte att övriga två kommer samarbeta mer heller ;)
 
 
Sammy Davis, 12 veckor <3
 
 
Gosan, 12 veckor <3
 
 

Mina små älsklingar, vad jag kommer att sakna dom! Nu ska jag ta mig en kopp cappuccino innan jag fortsätter med tjuvstarten av julpyntning. Inte något jag gillar numer. Och egentligen är jag en sådan där som tycker att det ska upp första advent och inte en dag tidigare. Men den här veckan blir det stress,stress,stress ändå så jag hinner inte. Därför tar jag köket idag. Vardagsrummet i morgon kanske.. Osv. Jag ska ju hinna med att virka också, Gosans filt måste bli färdig och få ligga till sig lite. Bråttom, bråttom!
 
 

Flytta-med-mig-filt nr 1;

Har varit färdig i många dagar nu. Tur det eftersom lilla älskade Sammy Davis flyttar till sin nya familj på måndag. Hur kan det när den här dagen är över, och morgondagen börjar vara 12 veckor sedan Prinsessan fick sina bebisar? Tiden har sprungit iväg, jag kommer sakna mina babysar så mycket!
 
 
 
Tanken är då att var och en av kattungarna ska få en varsin minifilt med sig när de flyttar. Och varje filt ska först ha legat till sig här hemma och blivit använd som allt möjligt så att det sitter en massa trygga dofter i den tills de vant sig vid sitt nya hem <3
 
 
Sammy Davis på sin filt.
 
 

Nu ska jag uppdatera Adorepic-sidan också, sedan blir det till att virka lite i sängen på filt nummer två..