De sista julklapparna:

..Som blev färdiga i tid, blev ett grytunderlägg och en snuttis..
 
 
 
 
 
 
Mönstret på snuttisen kommer från Brittasami, inte helt överraskande kanske det finns ju så mycket fint i hennes blogg :)
 
Efter det har jag inte gjort något i handarbetsväg, jag har varit trött. Och det har varit jul så jag har ju umgåtts en del också.
 
Nu saknar jag min gubbe, och tror att jag ska krypa ner i sängen och virka lite. Barnen tittar på tv. Här är ganska lugnt. Som omväxling :)

Sytt vidare:

3 stycken set med värmeljuspåse/lykta har det blivit. Nästan blivit. Det står en lykta och väntar på limpistolen (hjärta etc) men hjärtat måste torka först..
 
 
 
 
I natt virkade jag också en docktröja och virkade färdigt hundtröjan.. Snart klar med de julklappar jag gör själv. Det andra.. Får vänta. Tills pengarna säger att det är okej.
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag virka julklapp medan bw-killen tittar på sina program på tv... Myser i min julkapp (han ville inte vänta med att ge den): en onepiece. Myyyyys!
En kommentar publicerat i Handarbete
Taggar: Shabbyshick, Sytt, Vintage, Virkad, Virkat, Vit

Sytt, sy, syr:

För glatta livet och lite till. Måste få ihop julklappar när jag nu inte har råd att köpa några. Så jag har sytt värmeljuspåsar..
 
 
 
 
 
 
Totalt 12 stycken i varierande storlekar men med samma tema. 3 st har jag tom sålt, sådär huxflux bara ändå. Det var roligt :)
 
Den första påsen jag klippte ut blev alldeles för stor. Så det blev en enkel stickeväska av den..
 
 
 
Idag har jag sytt en enkel filt till en docksäng, men den kom visst inte med på bild. Och så har jag gjort ljusskålar. Ger man bort värmeljuspåsar vill man ju skicka med en lykta också. Men jag hade bara två glasburkar surt nog, så jag får göra fler i morgon då Bw-killen kommer ner med några burkar från sin mamma.
 
 
 
 
 
 
Jag hade bara ett hjärta kvar efter tomtarna. Blir till att göra nya då. Kanske att jag orkar med det innan jag lägger mig. Ja, egentligen måste jag ju. Men jag är så trött, så trött.. Nu blir det lite virketid en stund. Med en kurrande Madagaskar i famnen. Tills han upptäcker garnet vill säga.....
En kommentar publicerat i Handarbete
Taggar: Blommor, Filt, Shabbyshick, Sytt, Vintage, Vit, handarbete