Julklappsstickning:

...Nej jag har inte tappat vettet totalt och redan nu börjat med att sticka julklappar för den kommande julen innan denna knappt är över (men vänta en månad eller två så är jag igång med det med). Inte heller stickar jag i efterhand på julklappar som borde varit färdiga innan denna jul.

Istället så är det så att jag stickar med ett nytt fint garn, nya fina stickor, nya fina kablar.. Som jag fått i julklapp ^^

 

Jag borde förstårs av garnet ha stickat det medföljande mycket tjusiga mönstret. Men så här fint garn vill man ju ha runt halsen jämt. Nåväl, nästan jämt.. Så därför stickar jag en slingrande orm, runt, runt. 300 maskor. 12 varv senare syns det inte alls vad det ska bli, så jag har nog att göra ett tag framöver..

 

 

Garnet har så vackra skiftningar att det är en ren glädje!

 

Bw-killen ligger med ryggvärk nästan sängbunden *tycka synd om* så jag passar på att sticka lite medan han tittar på sådana där filmer som skulle ge mig mardrömmar i tre veckor framåt.

 

*Gott nytt år till dig*

Och en korg och ett par vantar:

...Jo för vi var ju ute i skogen under julhelgen, pojkvännen och jag. Elda i kaminen, bara tända ljus som lyse och myyyyyyyys i stor skala. Spela yatzy, alfapet.. Och så handarbeta så klart!

Därför blev den lilla..

Korgen klar och fylld med smått..

 

Jag stickade lite på mina vantar med. Men först idag under Fb online stickcafé blev de färdiga:

 

 

Stickor 3,5, Garn: Kauni samt ett acrylgarn (snacka om att det är handtvätt på dessa..)

 

Mönstret är verkligen jätte lätt. Och det blir ju så fint! Och det hittas här. Fast ni får surfa er runt lite på sidan först ^^

 

I dag fick jag ett JÄTTE fint paket också. Oj, vad jag har klappat och funderat! Tusen tack igen söta U --<--<-@

 

Men nu ska jag fortsätta steka pannkakor. Tråkigaste jag vet, rätt gott men ganska meningslöst. En brakfis senare är man ju liksom hungrig igen..

 

 

I övrigt..

 

Juldagen 2010

..så är det vinter..

 

Juldagen 2010 bild 2

..ute i skogen och..

 

..allt är vackert vitt..

 

Och så en liten hemlis.. Eller nä. Ingen hemlis alls egentligen. Bara något som känns vackert i mitt hjärta. Och även om ett annat datum för alltid kommer vara vårat datum. Så har jag officiellt varit flickvän till Bw-killen i 6 månader nu.

 

*Är så kär så*

Välkommen:

...Och lite till:

Välkommen i gips med avgjuten nyckel..

 

I trä och lera..

 

Skylten i inspirerades jag av i bloggen. Öh... Jag får återkomma med amdressen dit senare, minnet sviker visst. Hon gör hur som otroligt vackra skyltar i trä och keramik. Själv fick jag hålla till godo med för grovt virke och fimolera.

 

 

vitt fluff nr 2

En till vintervit fluff..

 

Julklapp från Toril, tack så mycket ^^

 

Och det där kallar jag en väldigt snabb uppdatering av läget.. God fortsättning :)