Blommor:

..Massor med blommor fick jag igår, av min familj och av vänner. Så fina, blir så glad! Tyvärr vill inte  min kamera göra blommorna rätt men håll till godo:

Bildserie av första buketten:

Härliga blommor :)

Bildserie av en och samma bukett..

Bukett 2 b3

Bukett 2 b4

Bukett 2 b5

Och så en annan blomma:

Bukett 3

Och den 3e från igår kväll blir denna:

Ännu en blomma :)

Efter föreställningen var vi ut nästan hela gänget på Bk för där hade dom pubkväll med live band :) Nyktert och sansat. Men fyyyyy vad jobbiga karlar är. Så till den grad att andra (mer vettiga) karlar såg sin nöd i att komma till min undsättning. De tog mig vid armen och drog bort mig lite fint för att "prata" sen lämnade de av mig hos mina vänner igen :)  Sen fick jag ett flertal gånger höra från sådana som sett revyn under kvällen och även våra pubvärdar nere på fyren att jag var bäst. Hehe.. Det är jag inte, men gott att höra att folk gillar det jag gör :)

Nej, nu ska jag iväg och ha föreställning :)
*livsljus*

Jag saknar dig:

Fotograferad i oktober-08

Jag vet inte vem du är, eller om du ens finns.
Kanske är du bara upkommen av mina fantasier.
Som spökar omring därinne i mig planlöst.
Men jag saknar dig.
Ibland så det värker i varenda själatråd jag har.
För utan dig är jag ensam.
Men med dig skulle jag vara komplett.

Var finns du?

En blomma:

Från lilla farmor :)

.. Ja minsann en blomma till lilla mig blev det igår. Farmor kom med den på revyn. Tänk att en blomma kan göra en så glad, fascinerande ^ ^..

Från farmor (gud vad jag tjatar)

Barnen fick varsin gottapåse också, med påskmotiv, farmor köper alltid så vackra påsar med gott åt barnen. De finns inte med på bild dock.

Jag har köpt detta:

Garn/färg-paket från http://www.garnharvan.se

Ett prova-på-paket från Garnhärvan , och det ska bli hur kul som helst. Ett garn ligger i blöt nu och ska få två röda nyanser är det tänkt. Sen ska jag köpa mer färg, för nästa garn ska bli regnbågsfärgat. Jag är förresten totalt förälskad i Kaunis effektgarn, måste bara få råd att köpa det till min poncho! Hade jag varit smart hade jag naturligtvis önskat mig det när jag fyller om en vecka. Men istället har jag önskat mig en turridning och ett nytt strykjärn. Så kauni får vänta..

Egentligen borde jag vara ute och skotta snö. Men att färga garn är så mycket roligare! Äldsta sonen är less på snö nu (ändå älskar han snö) och tycker att det inte ska komma någon mer för nu vill han ha fram sin cykel!

Nej, mot garnhärvan! Jag behöver ha något för händer för att bemästra nervositeten inför kvällen. Det är fullsatt och dessutom kommer hur många som helst som jag känner, inklusive min pappa, hans tjej, systra mi, bonus-pappa mfl, mfl..

*livsljus*