Använd det du har April, vecka 4;

Vad fort tiden gick! Redan dags för avslut. Jag trodde inte att jag skulle få något alls gjort den här veckan eftersom jag mest jobbat med mina fotouppgifter. Men sedan fick jag ett ryck och fick till lite smått i alla fall:


 

 

 

Snyggare än plast i alla fall, och dessutom är det nu helt slut på den sortens tyg i mina lådor: tjohoo! Sedan blev det:

 

 

 

Foton behövde skrivas ut, men fodral saknades..

 

 

 

 

Med handtag självklart.

 

 

 

 

 

 

Fråga inte..

 

 

Jaha.. Och nu då? Tror jag ska fortsätta i samma anda ett tag till. Och bli av med lite mer material. Några ideér finns ju kvar i huvudet som inte hanns med. Men tid är det lite sämre med.

På järnvägsmuseet:

Finns det så mycket detaljer att se att jag faktiskt glömmer helheten..


Vad gör vingmuttern lös där?

 

 

Många stora hjul..

 

 

En gammal kaffepanna..

 

 

Vagnsdetaljer..

 

 

En oljelykta..

 

 

En krona på en lampa..

 

 

Kanske vi fick vår NU om vi vred över till "varmt"?

 

 

En framlykta..

 

 

Spana in kaffekannan -den skulle jag lätt ta med hem!

 

 


Liiite tryggare mellan vagnarna idag väl?

 

 

Och så pissades det med klass..

 

 

~Och så var det med det~

 

Använd det du har April, Vecka 3

Eh.. Vad hände? Jag har inte gjort mycket alls den här veckan. Dels har jag haft en del foton att jobba med, dels har jag haft JÄVLIGT ont i skräpiga kroppen och då fungerar inget. Men jag har i alla fall fått gjort lite smått. Gills att pärla förresten? För det har jag gjort med både barn och vänner :)


Enklast möjliga..

 

 

Vändsydd med ordning och reda..

 

 

Dom vann nog BARA för att jag gjorde den här den em ;)

 

 

 

 

 

Vi använder sådana här som glasunderlägg här hemma så det görs nya undan för undan. Den sista på bilden ligger och torkar efter en limmning. Tänkte mig inte för och använde olika sorters pärlor, så de smälte inte ihop. Sur blev jag, men en liten papplapp och lim senare så fungerar den :)

 

 

 

 

 

Jag har faktiskt virkat ett par babyconverse också.. Men JÄVLA SKIT vad det inte fungerar. Antingen blir det inga fler sådana i detta hus (har provat två olika mönster) eller så lär jag hitta på ett eget som jag begriper mig på. Hur som haver får ni inget bildbevis på dessa tossor eftersom de helt sonika åkte i soporna och ligger nu under ett lager spagetti med köttfärssås..

 

Det blev verkligen ingen produktiv vecka detta, men det är ju en vecka kvar så kanske bot och bättring till nästa söndag? Lovar inget, just nu bestämmer skräpiga kroppen över mig istället för tvärtom.

 

Ps. Jag har tittat in hos er andra, även om jag inte lämnat något spår efter mig. Ni är så DUKTIGA!