Tidsfördriv:

... Gjorde ett test här för att ha något att göra mer än stickningen/bakningen/tvätten och eldandet. Lite så där lagom kul att få se om det stämmer. Och jag får väl erkänna att det gör det. Även om rubriken gör en lite orolig: Du är en -inåtvänd planläggande konkret känslostyrd person.

Och förklaringen till det:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

 

Jag stötte ihop med testet när jag läste stickbloggar. Appråpå stickbloggar så har jag fått en utmärkelse. Min första :)  Det är Mia som varit så snäll och delat med sig av den (niger och tackar).

 

 

Min första :) Från Mialivet

 

 

Nu är det således meningen att jag ska dela ut den till 15 nyupptäckta bloggar. Hopplöst fall. Jag läser ofantligt många bloggar som ger mig inspiration till stickningen, bortåt en sisådär 500 stycken per vecka.. Hur jag hinner med det? Ja, för det första så tar det ju minst en vecka *S* Men faktum är att jag läser dom medan jag stickar. Inspirerande behöver ju inte betyda att det ska vara på ett skapande plan i och för sig. Men jag behöver ändå tänka över det lite. Till att börja med får ju utmärkelsen självklart gå tillbaka till Mia. Och sedan går den absolut till de i mina länklistor. Bumsan, SysterYster, Ellie, Nina, Linn, Fosco.. Och fler. Daniel tex för att hans blogg får mig att le.

Jag borde göra i ordning mina länklistor.. Borde är ju ett bra ord. Användbart. Och ack så stressande. Men nu ska brödet in i ugnen. Så länklistorna får vänta.



#1 - - Nina:

Så här på en fredagskväll... då jag trodde det var lördag... så kanske ett litet test kan sitta bra. Tvn gastar Idol... Lena Endre på hemsk reklam. Ja, ett test sitter bra.



Johangårds-Nina

#2 - - Bumsan:

Haha...vilken härligt kommentar du fått. Önskar jag också kunde uttrycka mig med sådan där "knorr" sucka. Fast jag är ju begåvad på så mycket annat...;-)

#3 - - mia:

Så kul att du tog den, och tack för returpassningen. Man kan ju inte alltid bara sitta här inne hos dig och tjuvkika genom nyckelhålet utan att lämna ett litet avtryck efter sig, men idag har du fått mig att slå på ljudet på pc,en ( den står aldrig på..) så fin julsång du lagat, tar den lika så gott en gång till, innan jag slår av högtalarna igen, för julen kommer ju snart :)