Rutor från i höstas:

..Blev en restgarnsfilt. Inte så stor. Men inte så liten heller. En bebisfilt helt enkelt. Till någon frusen ute i värlen. Jag har redan knökat ner den i min välgörenhetskartong som i och med det blev full. Överfull egentligen, tejpar jag inte ihop den kommer den att spricka.
 
Så det är väl läge att börja fylla en ny kartong. När jag hittar någon passande. Och jag borde skicka iväg den fyllda kartongen eller hur? Men jag har helt enkelt inte råd med det så det får vänta.
 
Filten blev inte vacker, men den värmer nog ändå.
 
 
 
 
Fyra Victorian lace square, de där rutorna jag gjorde när jag fick garn över efter små söta hättor.. Mormorsränder, halvstolpsvarv, korsade stolpar, stolpvarv.. Och såklart picoet runt om. En salig blandning av både garn och maskor med andra ord.
 
 
 
 
 
Visst har jag varit duktig nu på att uppdatera bloggen, erkänn att du nästan svimmar av förvåning ;) Jag är själv imponerad, men vi får väl se hur länge det håller i sig..
 
Det är iaf skönt att få rensa ur lite ufon. Men min försvunna KnitPro 4mm virknål har ännu inte hittat fram. Så jag kör vidare med ännu ett ufo ikväll. Någon kväll måste ju den där virknålen komma fram. Fast den har ju varit borta ganska länge. Ett år minst. Jag använder en Prym istället som också är ganska handvänlig. Men den hör ju inte till mitt set så missnöjet ligger där och lurar.
Lämna kommentar publicerat i Allmänt, Handarbete;
Taggar: Crochet, Filt, Handgjord, Hemgjord, Mormorsrutor, Mormorsränder, Restgarn, Virkad, Virkat, Välgörenhet, handarbete